fbpx

Makarios Travel

Εκδρομές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό

Προφίλ

Το πρακτορείο ταξιδίων Makarios Travel ιδρύθηκε το 1981 από τον Μακάριο Εφραιμίδη με στόχο την προσφορά των καλύτερων ταξιδιωτικών υπηρεσίων. Με το πέρασμα των πρώτων χρόνων ξεκίνησαν να λειτουργούν τα γραφεία μας στην Αθήνα και την Καβάλα, ενώ παράλληλα οι δραστηριότητες της εταιρείας μας πολλαπλασιάστηκαν καλύπτοντας επαρκώς όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες των πελατών μας.

Το γραφείο μας είναι μία δυναμική επιχείρηση στο χώρο των οργανωμένων εκδρομών, που δεν ακολουθεί απλά τις τάσεις της αγοράς, αλλά τις δημιουργεί και τις ανανεώνει. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς παρέχοντας στο επιβατικό κοινό οργανομένες υπηρεσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα οργανώνουμε μεμονωμένα και ομαδικά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προετοιμάζουμε τα επαγγελματικά σας ταξίδια, σας προσφέρουμε τα καλύτερα πακέτα διακοπών, γαμήλια ταξίδια, κρουαζιέρες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, οργανώσεις συνεδριών, κ.α.

Σήμερα έχουμε τη χαρά να μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες και μέσω της ιστοσελίδας μας. Μη διστάσετε να περιηγηθήτε στις επιμέρους ενότητες και να ενημερωθήτε για τα πακέτα ομαδικών ταξιδίων, για τις τρέχουσες προσφορές, και βεβαίως να έρθετε σε επαφή μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.


 

Γιατί… Makarios Travel?

 

Συνέπεια. Σέβεται τον ταξιδιώτη, τα χρήματα του, τα όνειρα του για ένα αξέχαστο ταξίδι!
Εμπειρία. Είναι έμπειρο ταξιδιωτικό γραφείο. Γνωρίζει όλες τις χώρες του κόσμου διαθέτοντας πολλές πληροφορίες για τον κάθε προορισμό.
Εγγύηση. Με παρουσία 25 χρόνων έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων ευχαριστημένων ταξιδιωτών.
Εξυπηρέτηση. Διαθέτοντας σύγχρονη τεχνολογία προσφέρει την σωστή εξυπηρέτηση και άνετη πληροφόρηση μέσα από το περιβάλλον του.
Ποιότητα. Προσφέρει πολυάριθμα προγράμματα εκδρομών – διακοπών με αυστηρή επιλογή υπηρεσιών για την καλύτερη επιλογή.
Οικονομία. Μπορεί και προσφέρει την καλύτερη σχέση τιμής – ποιότητας χάρη στη μακροχρόνια πείρα του και τις διεθνείς του σχέσεις.
Νέες Ιδέες. Έχει διαρκείς ανησυχίες για ανακάλυψη νέων τόπων προορισμού και αναζήτησης για το καλύτερο μέρος για τις διακοπές σας.
Εξειδίκευση. Έχει εξειδικευμένους συνεργάτες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη.
Επιλογή. Διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα με πολυάριθμα προγράμματα εκδρομών – διακοπών προσφέροντας ταξιδιωτικές υπηρεσίες για τις ανάγκες του ταξιδιώτη.

Πολιτική Ποιότητας

 

Η εταιρεία «ΠΑΥΛΟΣ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ», είναι ουσιαστικά ένα «προϊόν» της εξέλιξης της εταιρείας «MAKARIOS TRAVEL», η οποία ιδρύθηκε το 1981 από τον πατέρα Μακάριο Εφραιμίδη και συνέχισε να λειτουργεί υπό την διεύθυνση του Παύλου Εφραιμίδη. Πρόκειται δηλαδή, για μία καθαρά οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εδρεύει στην Δράμα και εξελίσσεται συνεχώς με το πέρασμα των χρόνων.

Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες τουρισμού, καλύπτοντας όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες των πελατών της, ενώ τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να αναλαμβάνει και να υλοποιεί έργα επικοινωνίας σε διάφορες εκδηλώσεις στην Ελλάδα.

Η δυναμική αναπτυξιακή πολιτική της εταιρείας στηρίζεται στην διάθεση υπηρεσιών ανταγωνιστικής ποιότητας και τιμής. Στόχοι της εταιρείας είναι η συνεχής βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών της δια μέσου, της χρήσης νέων τεχνολογιών και καινοτομιών, της βελτιστοποίησης των διεργασιών της, της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της, καθώς επίσης και δια μέσου της συνεχούς βελτίωσης των σχέσεων με τους προμηθευτές της.

Γι’ αυτό το λόγο η εταιρεία «ΠΑΥΛΟΣ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ», πέραν της συνεχούς προσπάθειας και βούλησης για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού της εξοπλισμού, έχει εκσυγχρονίσει επίσης όλες τις λειτουργικές της διεργασίες, ώστε να διαχειρίζεται αποτελεσματικά την ποιότητα των υπηρεσιών, το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, εφαρμόζοντας δομημένα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, έχοντας ταυτόχρονα πιστοποιήσει την συμμόρφωση της στις απαιτήσεις εθνικών και διεθνών προτύπων όπως π.χ. είναι το ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2015 και το ΕΛΟΤ 1435:2009.

Όλα τα θέματα σχετικά με τη συνεχή βελτίωση της Ποιότητας σε όλα τα επίπεδα, αντιμετωπίζονται από το Τμήμα Διαχείρισης Ποιότητας με υπευθυνότητα και ανεξαρτησία, σε άμεση συνεργασία και την καθοδήγηση της Διεύθυνσης και με την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων τόσο από την εσωτερική όσο και από την εξωτερική επικοινωνία.

Το Τμήμα Διαχείρισης Ποιότητας, στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης, θέτει μετρήσιμους στόχους, τα αποτελέσματα των οποίων αξιολογούνται στα Συμβούλια Ποιότητας και συμπεριλαμβάνονται στα δεδομένα της Ανασκόπησης από την Διοίκηση.

Για το λόγο αυτό η επιχείρηση «ΠΑΥΛΟΣ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ» εγγυάται ότι τόσο οι προδιαγραφές της, όσο και οι συμβατικές της υποχρεώσεις προς τους πελάτες της, καθώς επίσης και οι θεσμικές της υποχρεώσεις ικανοποιούνται πάντα αποτελεσματικά και αμερόληπτα.

Για την επιχείρηση,
26-01-2019

Εφραιμίδης Παύλος

© Copyright 2007 by Makarios Travel - Made With
Αριθμός ειδικού σήματος λειτουργίας: 01.01.Ε60.00.00073.01

G-7L6K3VYKE3