fbpx

Κωνσταντινούπολη - Γύρος Κερατίου & Κρουαζιέρα Βοσπόρου

Οδική εκδρομή

3 ημέρες

16/03/2024

Αναχώρηση από Δράμα Καβάλα Κομοτηνη Αλεξανδρουπολη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η Ημέρα

H εκδρομή για Κωνσταντινούπολη αναχωρεί στις 04:00 και ως σημείο συνάντησης ορίζεται το τουριστικό μας γραφείο Θ. Αθανασιάδη 27 στην Δράμα. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και με μικρή στάση καθοδόν, άφιξη στη Βασιλεύουσα «Πασών πόλεων Κεφαλή». Διέλευση από Άγιο Στέφανο &  Μακρυχώρι. Περιήγηση στο Μπαλουκλί όπου το Aγίασμα Ζωοδόχου Πηγής  και οι Τάφοι Πατριαρχών & Ευεργετών. Στη συνέχεια περιήγηση στα Βυζαντινά Τείχη και προαιρετική κρουαζιέρα στον «χιλιοτραγουδισμένο» Βόσπορο! …ως τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα & το Ρούμελη Χισάρ (έξτρα 15€). Επιστροφή κοντά από την Ασιατική πλευρά. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ έξοδος για βόλτα στην αγορά της  Μπέηογλου από την πλατεία Ταξιμ ως τον πύργο του Γαλατά. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ, ένα από τα ωραιότερα παλάτια του κόσμου, τις «Βερσαλλίες της Ανατολής» επάνω στον Βόσπορο. Ξενάγηση και αμέσως μετά  θα κατευθυνθούμε προς την καρδιά της ιστορικής πόλης, θα ανηφορίσουμε για τον πρώτο από τους επτά λόφους την καρδιά της Αρχαιοελληνικής, Ρωμαϊκής, Βυζαντινής και Οθωμανικής πόλης. Θα επισκεφτούμε τον περίφημο Ιππόδρομο που εγκαινίασε ο  Μέγας Κωνσταντίνος και έγινε η Στάση του Νίκα επί του Ιουστινιανού. Θα δούμε τον Οβελίσκο του Θεοδοσίου, τον Τρίποδα των Πλαταιών και τη Στήλη του Κωνσταντίνου Πορφυρογέννητου. Θα δούμε το περίφημο Μπλε Τζαμί ή αλλιώς τέμενος Σουλτάν Αχμέτ που έδωσε το όνομά του σε όλη την συνοικία. Θα ξεναγηθούμε στο θαύμα των αιώνων, τον υπέρλαμπρο ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας. Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στο Βυζαντινό Υδραγωγείο που κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στην στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ διασκέδαση προαιρετικά σε νυχτερινό κέντρο με πρόγραμμα Οριεντάλ τραγούδι και χορό & ποτό (Έξτρα 30€). Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα

Πρόγευμα, φόρτωση αποσκευών, επιβίβαση και στη συνέχεια αναχώρηση στις 08:30 με το πούλμαν για περιήγηση, προσκύνημα στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι όπου και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Επίσκεψη, προσκύνημα στη μονή Βλαχερνών (Ακάθιστος Ύμνος). Συνεχίζουμε για το εμπορικό κέντρο Forum Istanbul όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα καφέ, φαγητό και όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν το ενυδρείο που βρίσκεται στην είσοδο του εμπορικού. Αναχώρηση για την επιστροφή μας, με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση και τους τελωνειακούς ελέγχους και άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 

                                                                                                                        

Ημερομηνία Μέρες Τιμή Συμμετοχής

Σε Δίκλινο

Τιμή Συμμετοχής

Σε Μονόκλινο

16/03/2024 3 165€ +80€

 

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NOVA PLAZA ORION 4* (δωρεάν WiFi) στο Ταξίμ με δύο (2) προγεύματα σε μπουφέ.
  • Του γραφείου συνοδό.
  • Επίσημο ξεναγό.
  • Φ.Π.Α Εντός.
  • Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης.

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

  • Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα.
  • Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις.
  • Έξτρα ατομική ασφάλιση ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 8€ το άτομο (έως 75 ετών).
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

*Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδριανούπολη – Κεσσάνη

Κωνσταντινούπολη με Κρουαζιέρα στον Βόσπορο & Πριγκιποννήσια

© Copyright 2007 by Makarios Travel - Made With
Αριθμός ειδικού σήματος λειτουργίας: 01.01.Ε60.00.00073.01

G-7L6K3VYKE3