fbpx

Βενετσιάνικο Καρναβάλι

οδική εκδρομή

4 ημέρες

18/02

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη

Βενετσιάνικο Καρναβάλι

Οι δρόμοι, τα στενά και οι πλατείες της Γαληνότατης γεμίζουν χρώματα από τις εντυπωσιακές στολές των ντόπιων, μουσικές και ατελείωτες ευκαιρίες διασκέδασης. Αυτή η διάχυτη ενέργεια θα σας συνεπάρει!  Όπου κι αν κοιτάξετε, από την πλατεία του Αγίου Μάρκου και το ιστορικό καφέ Florian μέχρι το Palazzo Ducale, η Βενετία έχει μεταμορφωθεί σε μια ατελείωτη θεατρική σκηνή, προσφέροντάς σας ένα μοναδικό θέαμα. Στο δρόμο, σίγουρα θα συναντήσετε μαρκήσιους, ντόμινο και αρλεκίνους, ενώ είναι θέμα χρόνου να μπείτε κι εσείς στον πειρασμό να φορέσετε μια παραδοσιακή βενετσιάνικη μάσκα και να αναμειχθείτε με το πλήθος της πόλης που για 18 ημέρες ζει σε ρυθμούς καρναβαλιού!

1η ημέρα: Πτήση για Τρεβίζο – Πάντοβα | Marghera Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με την Ryanair για το Τρεβίζο.

Αναχώρηση για τη φοιτητούπολη Πάντοβα, την αρχαιότερη ίσως πόλη της βόρειας Ιταλίας,σύμφωνα με την ημερομηνία ίδρυσής της τον 12 ο αιώνα π.Χ. από τους Τρώες. Βλέπουμε το φημισμένο πανεπιστήμιό της, ένα από τα αρχαιότερα της Ευρώπης, τη μεγαλοπρεπή Βασιλική του Αγίου Αντωνίου με τους βυζαντινούς τρούλους και τον πολυτελή εσωτερικό διάκοσμο που θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους λατρευτικούς χώρους της Ιταλίας. Συνεχίζουμε για τη δεύτερη μεγαλύτερη πλατεία της Ευρώπης, την Prato della Valle (ελλειπτική πλατεία 88000 τ.μ.). Χρόνος ελεύθερος και μεταφορά και τακτοποίηση στη Marghera, στο ξενοδοχείο Mercure Venezia Marghera 4*.

2η ημέρα: Βενετία (Περιήγηση Πόλης)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Tronchetto, απ’ όπου αναχωρούμε με βαπορέτο για τη φημισμένη Πιάτσα Σαν Μάρκο, το «ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης» σύμφωνα με τον Ναπολέοντα. Βλέπουμε την ομώνυμη εκκλησία με τους πέντε τρούλους, το παλάτι των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού, την περίφημη γέφυρα των Στεναγμών και καταλήγουμε σ’ ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα: Βενετία (Παρακολούθηση Καρναβαλιού)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Βενετία για να παρακολουθήσουμε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου τη μεγαλύτερη γιορτή του καρναβαλιού, τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα: Τρεβίζο (Περιήγηση πόλης) | Πτήση Επιστροφής

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την «πόλη του νερού», το Τρεβίζο. Πανέμορφα κανάλια, γραφικές πλατείες και μεσαιωνικά κτίρια συνθέτουν μία μαγική εικόνα και υπόσχονται μία μοναδική ταξιδιωτική μας εμπειρία. Η πόλη περιστοιχίζεται από βενετσιάνικα τείχη που χρονολογούνται από το 1515. Η βόρεια είσοδος της πόλης, η μαρμάρινη πύλη Πόρτα Σαν Τομάζο, είναι διακοσμημένη μ ένα φτερωτό λιοντάρι. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της πόλης για την πτήση της επιστροφής μας.

Περιλαµβάνονται: Μία αποσκευή 20 κιλών
& ένα προσωπικό αντικείµενο διαστάσεων 40χ20χ25 κατ’ άτοµο.
Πρόγευµα καθηµερινά στο χώρο του ξενοδοχείου.
Εκδροµές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται
στο αναλυτικό πρόγραµµα της εκδροµής.
Οι δηµοτικοί φόροι διαµονής
∆εν περιλαµβάνονται: Σύνολο φόρων 180€ κατ’ άτοµο
Είσοδοι σε µουσεία & θεάµατα και ό,τιδήποτε προαιρετικό ή προτεινόµενο
Vaporetto για Βενετία 30€ για όλες τις µεταφορές

Κατεβάστε τον τιμοκατάλογο με τις τιμές και τις ημερομηνίες ΕΔΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φλώρινα-Έδεσσα-Πρέσπες-Νυμφαίο

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Αποκριες Καρναβάλι της Ξάνθη

Αποκριές Στα Διαμάντια Των Δαλματικών Ακτων

Στοιχεία Επικοινωνίας

info@makariostravel.gr
Τηλ: 25210 55770
Fax: 25210 55777
Θ. 27, Αθανασιάδη, Δράμα 661 00

© Copyright 2007 by Makarios Travel - Made With
Αριθμός ειδικού σήματος λειτουργίας: 01.01.Ε60.00.00073.01