fbpx

Πρωτομαγιά στην Κέρκυρα

Οδική εκδρομή

4 ημέρες

29/04/2022

Δυνατότητα αναχώρησης από: Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες και Θεσσαλονίκη

1η Μέρα

Ξεκινάμε την εκδρομή μας με προορισμό την Κέρκυρα, με την συνάντηση μας να είναι στα γραφεία μας  στις  ……… και με  τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση, καφέ ( δια μέσω Βέροιας, Μετσόβου, Ιωαννίνων )  άφιξη στην Ηγουμενίτσα όπου επιβιβαζόμαστε στο πλοίο. Αποβίβαση  στο νησί των Φαιάκων και αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση, δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την πρώτη μας γνωριμία με το νησί , Θα  επισκεφτούμε την περιοχή  Κανόνι ,ένα θαυμάσιο τοπίο με την Μονή των Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας ίσως η ομορφότερη φωτογραφία του νησιού.  Συνέχεια στην εκδρομή μας  με επόμενο σταθμό το Αχίλλειον, η μεγάλη έπαυλη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, όπου και θα ξεναγηθούμε. Επιστροφή στην παλιά πόλη με τα γραφικά «καντούνια» της για να επισκεφτούμε την εκκλησία του πολιούχου  της νήσου Αγίου Σπυρίδωνα. Χρόνος ελεύθερος  για φωτογραφίες, αγορά , ξεκούραση , ψώνια.  Μετά το μεσημέρι  επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την ημέρα μας με την πιο ξακουστή παραλία του νησιού την Παλαιοκαστρίτσα όπου σύμφωνα με την Οδύσσεια βρισκόταν η Σχερία, η χώρα των Φαιάκων και όπου ξεχωρίζει η Μονή της Παλαιοκαστρίτσας με τη θαυμάσια θέα. Χρόνος για προσκύνημα , φωτογραφίες, καφέ  και εάν ο καιρός το επιτρέπει μπάνιο ή μια όμορφη βαρκάδα ( έξτρα χρέωση ). Στην επιστροφή μας προς την πόλη θα επισκεφθούμε ένα παραδοσιακό εργοστάσιο κουμ  κουάτ όπου θα μπορέσουμε να  γνωρίσουμε το παραδοσιακό αυτό ποτό του νησιού , να το  δοκιμάσουμε και ένα επιθυμούμε να το αγοράσουμε κιόλας. Επιστροφή στο κέντρο της πόλης στην πλατεία Σπιανάδα την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων.  Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να δούμε  το παλιό φρούριο, την  παλιά πόλη, την  εκκλησία του Άγιου Σπυρίδωνα, το νέο φρούριο, το αρχαιολογικό μουσείο, το μουσείο του Σολωμού και το ιστορικό μουσείο, το μουσείο Ασιατικής τέχνης, τα πολλά καφέ και εστιατόρια καθώς και τα μαγαζάκια με τα είδη δώρων που γεμίζουν τα στενά γραφικά καντούνια της περιοχής. Μετά το μεσημέρι  επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο. Διανυκτέρευση

4η ημέρα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για το λιμάνι , επιβίβαση  και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Από κει συνεχίζουμε τον δρόμο της επιστροφή με στάσης σε  Γιάννενα και  Μέτσοβο για ξεκούραση  και  φαγητό. Η επιστροφή μας ξεκίνησε  με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και  καφέ άφιξη το απόγευμα  στην πόλη μας  με τις καλύτερες εντυπώσεις

Ημερ/νία Μέρες Early booking Τιμή συμμετοχής ΟΠΕΚΑ ΟΓΑ Διαφορά μονόκλινου
29/04 4 230€ +80€ 240€

 

 

 

Δυνατότητα αναχώρησης από : Κομοτηνή / Αλεξανδρούπολη +15€ , Ξάνθη 10€, Καβάλα

                                                                                              

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας στο σύνολο των ημερών και του προγράμματος.
  • Εισιτήρια Φ/Β Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα- Ηγουμενίτσα για πούλμαν και επιβάτες.
  • Τρείς (3)διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALBATROS 3*superior στα Μωραΐτικα με πρόγευμα σε μπουφέ & δείπνο.
  • Μία μέρα επίσημο τοπικό ξεναγό.
  • Αρχηγό – συνοδό από το γραφείο μας  κατά  τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • το Φ.Π.Α. της εκδρομής.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και τον δημοτικό φόρο διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο ( 1,5€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση )

* Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις .

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανατολική Ρωμυλία – Μαργαριτάρια Μαύρης Θάλασσας

Πάτμος, Fly & Drive, Πάσχα 2022

Πάσχα στην Σκιάθο

Πάσχα, στη Ρόδο 2022

Στοιχεία Επικοινωνίας

info@makariostravel.gr
Τηλ: 25210 55770
Fax: 25210 55777
Θ. 27, Αθανασιάδη, Δράμα 661 00

© Copyright 2007 by Makarios Travel - Made With
Αριθμός ειδικού σήματος λειτουργίας: 01.01.Ε60.00.00073.01