fbpx

Λιχαδονήσια - Καμένα βούρλα - Βόλος - Σκιάθος

Οδική εκδρομή

Οδική εκδρομή 4 ημέρες

21/07,30/07 και 23/08

Αναχώρηση από Δράμα και Καβάλα

1η ημέρα:

Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 7:00πμ  με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε  στα Καμένα Βούρλα . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  και έχουμε   ελεύθερο χρόνο για να γνωρίσουμε την πόλη καθώς και  να απολαύσουμε το μπάνιο μας , μιας και έχουμε την δυνατότητα λόγο του  ξενοδοχείου μας που βρίσκεται  ακριβώς πάνω στο κύμα,  με ιδιωτική παραλία και πισίνα με bar . Απόγευμα έχουμε το  δείπνο   στο χώρο του ξενοδοχείου, σε μπουφέ. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Πρωινό και σήμερα  η μέρα μας είναι μοναδική, θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε την Καραϊβική της Ελλάδας, την μοναδική  αυτή τοποθεσία , τα πανέμορφα  Λιχαδονήσια. Αναχώρηση από τα Καμένα Βούρλα με το καραβάκι ( διάρκεια εν πλω 40 -50 λεπτά )  όπου θα περιηγηθούμε και θα ξεναγηθούμε  στην Στρογγυλή , στο Nαυάγιο , στις Φώκιες , στον παλιό οικισμό και θα καταλήξουμε στην οργανωμένη παραλία όπου θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε  το μπάνιο μας, φαγητό, καφέ εξ ιδίων. Απόγευμα ξεκινάμε με το πλοίο για την επιστροφή μας  (διάρκεια ταξιδιού 20-25 λεπτά εν πλω) .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , δείπνο , Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο και σήμερα έχουμε ελεύθερη την ημέρα μας για να απολαύσουμε την ξεκούραση μας, αλλά και τις παροχές του ξενοδοχείου μας .
Εμείς, σας προτείνουμε μια όμορφη ημερήσια  ολοήμερη κρουαζιέρα,  όπου θα έχουμε την χαρά  να επισκεφθούμε την πανέμορφη παραλία   Κουκουναριές (2 ώρες στάση)  όπου μας δίνεται η  δυνατότητα να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Συνεχίζουμε την κρουαζιέρα μας,  επόμενη στάση το κέντρο της Σκιάθου (2 ώρες στάση)  όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και αγορά στο κέντρο της πόλης.  Απόγευμα πλέον επιστροφή  στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η Μέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε για τον δρόμο της επιστροφής .  Πρώτη  μας στάση το  πανέμορφο και γραφικό Πήλιο. Θα έχουμε την χαρά να επισκεφτούμε την Πορταριά και τα Χάνια, δύο πανέμορφα παραδοσιακά χωριά του Πηλίου, χρόνος ελεύθερος για καφέ, βόλτα και ευκαιρία να απολαύσουμε την φύση και την πανέμορφη θέα που μας δίνει η τοποθεσία των οικισμών. Συνεχίζοντας  το ταξίδι μας  θα επισκεφθούμε το κέντρο του Βόλου, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε και να δοκιμάσουμε τις ξακουστές λιχουδιές στα τσιπουράδικα της πόλης. Μετά το μεσημέρι ξεκινάμε  για τον δρόμο της επιστροφής με τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση και με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας , αργά το απόγευμα φτάνουμε στο τέλος της εκδρομής μας.

  Ημερ/νία Μέρες Τιμή συμμετοχής ΟΠΕΚΑ ΟΓΑ EARLY

BOOKING

Διαφορά μονόκλινου
SISSY HOTEL 4* 21/07 4 225€ 65€ 199€ +35
SISSY HOTEL 4* 30/07 4 225€ 65€ 199€ +35
SISSY HOTEL 4* 23/08 4 225€ 65€ 199€ +35€

 

Δυνατότητα συμμετοχής και δελτία ¨  Τουρισμός για όλους ¨

Δυνατότητα αναχώρησης και από τις παρακάτω πόλεις:

 

Αναχωρήσεις   Τιμή 
Ξάνθη           café Fresco +25€
Κομοτηνή         (Σπαθί ) +30€
Αλεξανδρούπολη  Στρατιωτική λέσχη +35€

 

**** Η προσφορά Early Booking ισχύει κρατήσεις εξοφλήσεις έως 7ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής  που επιλέγετε .

Περιλαμβάνει:

 • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
 • 3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SISSY HOTEL 4*  με πρωινό  και γεύμα
 • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
 • Η παραπάνω τιμές είναι ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής.
 • ΔΩΡΟ την ημερήσια κρουαζιέρα στα Λιχαδονήσια
 • Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών). * ΦΠΑ εντός.

 

Δεν περιλαμβάνει :

 

 • Είσοδοι μουσείων, σπηλαίων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.  Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, χωρίς παραλήψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
 • Φόρος Διαμονής πληρώνεται ατομικά από τον πελάτη στο ξενοδοχείο.
 • Την ημερήσια προαιρετική κρουαζιέρα για Σκιάθο / Κουκουναριές ( 25€ανα επιβάτη )

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκιάθος – Καλοκαίρι 2021

Ναύπλιο – Τολό 4 ημέρες

Καβουρότρυπες Σάρτη

Ο Γύρος της Θάσου

Στοιχεία Επικοινωνίας

info@makariostravel.gr
Τηλ: 25210 55770
Fax: 25210 55777
Θ. 27, Αθανασιάδη, Δράμα 661 00

© Copyright 2007 by Makarios Travel - Made With
Αριθμός ειδικού σήματος λειτουργίας: 01.01.Ε60.00.00073.01