fbpx

ΛΕΥΚΑΔΑ

Οδική εκδρομή

3 ημέρες

24/06/2024

Αναχώρηση από Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη

Ιωάννινα – Μέτσοβο – Άρτα – Πάργα – Σύβοτα – Αχέρωντας

1η Ημέρα:

Η εκδρομή για Λευκάδα αναχωρεί το πρωί  στις 07:00 και ως σημείο συνάντησης ορίζεται το τουριστικό μας γραφείο Θ. Αθανασιάδη 27 στην Δράμα. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε για Λευκάδα θα είναι με στάσεις καθοδόν μέσω Κοζάνης και Γρεβενών από την Εγνατία οδό. Ενδιάμεσα, άφιξη στα όμορφα Τέμπη της Ηπείρου που τα διασχίζει ο ποταμός Λούρος. Στη συνέχεια, επίσκεψη στα κέρινα ομοιώματα έξω από τα Ιωάννινα. Συνεχίζουμε για την Πρέβεζα. Στάση για φαγητό στις πολλές και όμορφες ταβέρνες στη παραλία της Πρέβεζας στο κέντρο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Λευκάδα. Άφιξη νωρίς το βραδάκι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης. Ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη για μια βόλτα στα στενά σοκάκια και φαγητό στις ταβέρνες και τα ζαχαροπλαστεία. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Πρωινό και σήμερα  η μέρα μας είναι ελεύθερη να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε την περιοχή. Εμείς σας προτείνουμε μια όμορφη ημερήσια κρουαζιέρα στα καταπράσινα  νερά του Ιονίου. Θα δούμε το Πόρτο Κατσίκι μια από τις καλύτερες παραλίες της Μεσόγειου και συνεχίζουμε για το Σκορπιό, το νησί του Έλληνα Κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση. Επόμενη στάση η σπήλια του Παπανικολή, οπού το ομώνυμο ιστορικό υποβρύχιο, έβρισκε καταφύγιο το 1940. Παραμονή για φωτογραφίες στην συνεχεία επίσκεψη στο νησί του Οδυσσέα, την Ιθάκη, με την πανέμορφη φύση που εύκολα κανείς την παρομοιάζει με έναν επίγειο παράδεισο. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό εξ’ ιδίων. Συνεχίζουμε για το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, το γραφικό ψαροχώρι στο Βόρειο τμήμα του νησιού, όπου και θα παραμείνουμε για καφέ. Επιστροφή στην Λευκάδα για να επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Φανερωμένης της Λευκάδας. Η παράδοση θέλει τους μαθητές του Αποστόλου Παύλου, Σόσωνα και Ηρωδίωνα ,ιδρυτές της εκκλησίας της Λευκάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση. Θα ξεκινήσουμε την πρώτη μας στάση στο μνημείο του Ζαλόγγου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την όμορφη και γραφική Πάργα όπου θα έχουμε χρόνο να κάνουμε το μπάνιο μας και να ξεκινήσουμε τον δρόμο της επιστροφής. Θα κάνουμε ακόμα μία στάση στο Μέτσοβο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε τη βόλτα μας και να δοκιμάσουμε τις γευστικές προτάσεις της περιοχής. Επιστροφή στην πόλη μας, αργά το απόγευμα, γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ημερομηνία Ξενοδοχείο Τιμή Συμμετοχής Διαφορά Μονόκλινου
24/06/2024 Nirikos Hotel,

κέντρο

125 +40

 

 

 

 

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • 2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Nirikos Hotel με πρωινό.
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
  • Οι παραπάνω τιμές είναι ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής.

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

  • Είσοδοι μουσείων, σπηλαίων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Φόρος Διαμονής πληρώνεται ατομικά από τον πελάτη στο ξενοδοχείο.

 

*Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΒΟΥΡΟΤΡΥΠΕΣ-ΣΑΡΤΗ

ΑΦΥΤΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ SOLD OUT

Γύρος Ιταλίας

© Copyright 2007 by Makarios Travel - Made With
Αριθμός ειδικού σήματος λειτουργίας: 01.01.Ε60.00.00073.01

G-7L6K3VYKE3