fbpx

ΔΕΛΦΟΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ

Οδική εκδρομή

3 και 4 Ημέρες

2 και 3 -12-2021

Αναχώρηση από Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη

1η ημέρα

Αναχώρηση από το γραφείο το πρωί για , Αλάμανα, χάνι Γραβιάς και συνεχίζουμε για Δελφούς. Επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου και του αξιόλογου μουσείου των Δελφών. Περνώντας από την παραλιακή Ιτέα και το ιστορικό Γαλαξίδι φθάνουμε στη Ναύπακτο για μια πρώτη γνωριμία. Θα δούμε το καλοδιατηρημένο Βενετσιάνικο κάστρο, τον πύργο του Μπότσαρη, το κυκλικό λιμανάκι, τον αδριάντα του πυρπολητή Ανεμογιάννη και κάτω από τον πλάτανο θα πάρουμε το καφεδάκι μας.

2η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για τα πανέμορφα Καλάβρυτα όπου υψώθηκε η σημαία της επανάστασης του 1821. Όμορφη κωμόπολη κτισμένη σε υψόμετρο 750μ. Συνεχίζουμε για την ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας. Επιστροφή στην Πάτρα και το απόγευμα μέσω Ρίου – Αντιρρίου πάμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ελεύθερο στη Ναύπακτο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Παίρνουμε το πρωινό μας και αναχωρούμε για  Τρίκορφο (ιερά μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ  κοντά στο χωριό Τρίκορφο (Η μονή είναι γνωστή από τους παπαροκάδες). Είναι το μοναδικό μοναστήρι που είναι αφιερωμένο στον Ρώσο άγιο Σεραφείμ των Σαρόφ .Επίσης εδώ θα συναντήσουμε το μεγαλύτερο καμπαναριό στον κόσμο με 400 σήμαντρα και 62 καμπάνες Πέρα από τον συντονισμένο ήχο των σήμαντρων της ο οποίος συμβαίνει μια φορά στα 5 χρόνια  το μοναστήρι έγινε γνωστό στο πανελλήνιο στις Αρχές του 2000 για τον «ηχο» των μοναχών του. Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης μαζί με τρεις μοναχούς που διέμεναν στην μονή της οποίας ηγούνταν σχημάτισαν μια ροκ χριστιανική μπάντα. Έμειναν γνωστοί ως «παπαροκάδες» Επιστροφή στην πόλη. Ελεύθεροι. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για Μεσολόγγι . Ένα από τα σύμβολα της ελληνικής Επανάστασης είναι το λιμάνι όπου ο λόρδος Βύρων υποστήριξε την υπόθεση της ελληνικής ανεξαρτησίας και άφησε την τελευταία του πνοή στις 19 Απριλίου 1824. Εδώ εκτυλίχθηκε μια από τις σκληρότερες τραγωδίες της Επανάστασης με τη γνωστή έξοδο των αγωνιστών στις 12 Απριλίου 1826. Θα έχουμε την ευκαιρία  να δούμε το τείχος, το χωμάτινο φράκτη, την Πύλη της Εξόδου των Ηρώων όπου βρίσκονται οι τάφοι του Μάρκου  Μπότσαρη, Δημοτέλιου, Στουρνάρα, Βλαχόπουλου και τα μνημεία των φιλελλήνων, θα δούμε το μουσείο, τον κήπο της Μνημοσύνης και το σπίτι του Κωστή Παλαμά. Το πιο όμορφο όμως σημείο του Μεσολογγίου είναι η λιμνοθάλασσα με τα ιχθυοτροφεία και τα καλύβια των ψαράδων μέσα στο νερό. Στη συνέχεια καφέ στα Γιάννενα. Φαγητό στο Μέτσοβο.  Άφιξη το βράδυ στν πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τέλος Εκδρομής

  Σε δίκλινο EARLY

BOOKING

Μέλος

Ο.Α.Ε.Ε

Σε Μονόκλινο Δελτία

οπεκα

Τιμή συμμετοχής  3

Ημέρες

160€ 140€ 128€ +20€
Τιμή συμμετοχής  4 ημέρες 190€ 170 158€ +30€ +30€
Αναχωρήσεις   Τιμή 
Ξάνθη           café Fresco +25€
Κομοτηνή         (Σπαθί ) +30€
Αλεξανδρούπολη  Στρατιωτική λέσχη +35€

 

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με τουριστικό λεωφορείο.
  • 2-3 διανυκτερεύσεις στη Ναύπακτο στο ξενοδοχείο
    Ακτή με πρωινό.
  • Περιηγήσεις & εκδρομές του προγράμματος.
  • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και τον Φ.Π.Α. της εκδρομής.

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.

 

 

 

Στο 3μερο πρόγραμμα η αναχώρηση θα γίνει στις 3/12 και  δεν θα πραγματοποιηθεί η 2η ημέρα από το 4ημερο πρόγραμμα .

Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΛΦΟΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ

Ρώμη 4 ημέρες

Βουκουρέστι

Ρώμη – Φλωρεντία

Στοιχεία Επικοινωνίας

info@makariostravel.gr
Τηλ: 25210 55770
Fax: 25210 55777
Θ. 27, Αθανασιάδη, Δράμα 661 00

© Copyright 2007 by Makarios Travel - Made With
Αριθμός ειδικού σήματος λειτουργίας: 01.01.Ε60.00.00073.01