fbpx

Ανατολική Ρωμυλία - Μαργαριτάρια Μαύρης Θάλασσας

4 ΗΜΕΡΕΣ

4 Ημέρες

10/06/22

Αναχώρηση από Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη

Πύργος-Βάρνα-Μεσημβρία-Αγχίαλος -Σωζόπολη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Μέρα

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 05.00 το πρωί από Δράμα. Στάση 20’ λεπτών στην Ξάνθη για καφέ και συνεχίζουμε. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμενίου έλεγχος ταυτοτήτων (Διαβατηρίων) και είσοδος στην Βουλγαρία. Δια μέσου SVILENGRAD, HARMANLI – DIMITROVGRAD, θα φτάσουμε στην Μαύρη Θάλασσα στον ΠΥΡΓΟ (Burgas). Εκεί θα μας περιμένει τοπική ξεναγό. Θα μείνουμε λίγο χρόνο στον πύργο ελεύθερα για φαγητό και στην συνέχεια ξεκινάμε για ξενάγηση για Σωζόπολη στην αρχαία Ελληνική πόλη αφιερωμένη στον θεό Απόλλωνα. Εδώ θα συναντήσετε τους περισσότερους Έλληνες της Μαύρης θάλασσας, περίπου 2.000 με δικό τους σύλλογο με χορευτικά συγκροτήματα, που διατηρούν έθιμα των γονιών τους. Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της Ελληνικής συνοικίας. Στην συνέχεια πάμε στην Αγχίαλο θα επισκεφτούμε πρώτα το παλιό μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου και συνεχίζουμε στην Ηλιόλουστη Ακτή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος για ξεκούραση πλούσιο δείπνο σε μπουφέ. Ελεύθεροι για μια βόλτα στην παραλία διανυκτέρευση.

2η Μέρα

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αρχαία Μεσημβρία, πολύ κοντά στην Ηλιόλουστη Ακτή. Είναι η Αρχαία Μεσημβρία η πόλη που φιλοξένησε πάρα πολλούς  Έλληνες όπου ήλθαν και εγκαταστάθηκαν εδώ από την Αρχ. Ιωνία. Θα κάνουμε περίπατο στα όμορφα στενά με τα παραδοσιακά σπίτια με τις ψηλές εξώπορτες και τις πάμπολλες Βυζαντινές Ορθόδοξες εκκλησίες που κάποιες  σώζονται  ακόμη και σήμερα. Εδώ θα μας ξεναγήσει η ξεναγός μας. Ύστερα, στο τέλος της ξενάγησης θα μείνουμε  ελεύθεροι  για βόλτα  και για φαγητό στις πολλές ταβέρνες που υπάρχουν εκεί. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση, δείπνο στο ξενοδοχείο σε ανοιχτό μπουφέ, ελεύθεροι για βόλτα και καφέ, ποτό στην παραλία με τα πολλά μαγαζιά  και τα πολλά ΚΑΖΙΝΟ. Διανυκτέρευση

3η Μέρα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη πόλη της Βάρνας όπου και περιήγηση στο Αλατζά μοναστήρι, τη Μητρόπολη και το Ενυδρείο. Στη συνέχεια ελεύθεροι στην αγορά και τη υπέροχη παραλία της. Χρόνος για φαγητό, και στην συνέχεια επιστροφή στην Ηλιόλουστη Ακτή. Άφιξη στο ξενοδοχείο & ανάπαυση. Το βράδυ δείπνο, βόλτα στην παραλία. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 08:30 για το ταξίδι της επιστροφής. Στάση στο Burgas Πύργος για τα τελευταία μας ψώνια. Με τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη το μεσημέρι στην Ορεστιάδα. Στάση για φαγητό και συνεχίζουμε το ταξίδι μας. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ  με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

*Αναχωρήσεις: στις 05.00 το πρωί από Δράμα, 05.45 από τις σημαίες στην Καβάλα.

 

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* BELLE VUE
  • Πρωινό και ένα γεύμα ημερησίως
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής

 

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

    • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

    και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.

 

*Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να απολαύστε  τις παροχές του ξενοδοχείου (πισίνες-Spa Center), όπως και τις καφετέριες, τις παμπ και τα μπαράκια που βρίσκονται γύρω από το ξενοδοχείο.

*Ο συνοδός διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις προς όφελος των εκδρομέων .

Τιμή από 195€ ανά επιβάτη

 

O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανατολική Ρωμυλία – Μαργαριτάρια Μαύρης Θάλασσας

Πάτμος, Fly & Drive, Πάσχα 2022

Πάσχα στην Σκιάθο

Πάσχα, στη Ρόδο 2022

Στοιχεία Επικοινωνίας

info@makariostravel.gr
Τηλ: 25210 55770
Fax: 25210 55777
Θ. 27, Αθανασιάδη, Δράμα 661 00

© Copyright 2007 by Makarios Travel - Made With
Αριθμός ειδικού σήματος λειτουργίας: 01.01.Ε60.00.00073.01