fbpx

Λευκάδα

Οδική εκδρομή 4 ημέρες

4ημέρες Οδική

Αναχώρηση από Ξάνθη, Καβάλα , Δράμα ,Σέρρες

Αναχώρηση 7/09/20

Οδική εκδρομή 4 ημέρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Μέρα

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00 για Λευκάδα με στάσεις καθοδόν μέσω Κοζάνης και Γρεβενών από την Εγνατία οδό. Ενδιάμεσα, άφιξη στα όμορφα Τέμπη της Ηπείρου που τα διασχίζει ο ποταμός Λούρος. Στη συνέχεια, επίσκεψη στα κέρινα ομοιώματα έξω από τα Ιωάννινα. Συνεχίζουμε για την Πρέβεζα. Στάση για φαγητό στις πολλές και όμορφες ταβέρνες στη παραλία της Πρέβεζας στο κέντρο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Λευκάδα. Άφιξη νωρίς το βραδάκι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης. Ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη για μια βόλτα στα στενά σοκάκια και φαγητό στις ταβέρνες και τα ζαχαροπλαστεία. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο ρωμαϊκό θέατρο της Νικόπολης, τη Μονή Αγίου Δημητρίου και το γκρεμό του Ζαλόγγου.  Στο Νεκρομαντείο του Αχέροντα θα πάμε στις πύλες του Άδη όπου οι αρχαίοι πίστευαν ότι ήταν η είσοδος στο σιωπηλό κόσμο των νεκρών, στο σκοτεινό βασίλειο του θεού Πλούτωνα. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προς την όμορφη καστροπολιτεία της Πάργας, ένα από τα πιο γραφικά και κοσμοπολίτικα σημεία της Ελλάδος. Εκεί βρίσκεται και το νησάκι της Παναγίας και στα στενά λιθόστρωτα σοκάκια με τα παραδοσιακά καντούνια θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να απολαύσουμε τη βόλτα μας και θαυμάσουμε τη θέα. Συνεχίζουμε για τα Σύβοτα με το μικρό λιμάνι – αραξοβόλι των γιοτ στη βοτσαλωτή παραλία του Γαλλικού και τους καταπράσινους όρμους. Επιστροφή ξενοδοχείο. Ελεύθεροι το βράδυ. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για τα χωριά Λυγιά – Νικιάνα – Περιγιάλι για να φτάσουμε στην ανατολική πλευρά της Λευκάδας, 17χλμ από την ομώνυμη πόλη, στο Νυδρί. Τουριστικό κέντρο του νησιού πάνω 20 χρόνια, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες Έλληνες και ξένους τουρίστες. Πλημμυρισμένο στο πράσινο, πεντακάθαρο και φιλόξενο, ατενίζει σ’ ένα μοναδικό σύμπλεγμα κατάφυτων νησιών, όπως η πευκόφυτη Μαδουρή του ποιητή Βαλαωρίτη και ο παραδεισένιος Σκορπιός του Ωνάση. Βασισμένο στην πολύχρονη πείρα του, το Νυδρί προσφέρει τις μεγαλύτερες δυνατότητες για φαγητό, ψώνια και διασκέδαση σε όλο το νησί με δεκάδες μαγαζιά κάθε μορφής που διαθέτουν ό,τι θέλει ο επισκέπτης. Ελεύθερος χρόνος στο Νυδρί για φαγητό, μπάνιο και ψώνια. Επιστροφή στην πόλη της Λευκάδας, για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Φανερωμένης της Λευκάδας. Η παράδοση θέλει τους μαθητές του Αποστόλου Παύλου Ακύλα, Σόσωνα και Ηρωδίωνα, ιδρυτές της εκκλησίας της Λευκάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα

Πρωινό και αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής με πρώτη στάση το γεφύρι της Άρτας και στη συνέχεια στάση στα Ιωάννινα. Αργότερα θα επισκεφθούμε το Μέτσοβο για φαγητό στις πολυάριθμες ταβέρνες της περιοχής. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 155€

Τιμή με δελτίο ΟΓΑ: +60€

Επιβάρυνση μονοκλίνου: +40€

 

 

Περιλαμβάνονται:

– Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας

– 3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Νηρίκος με πρωινό

– Οι περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα

– Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας

– Ασφάλεια αστικής, επαγγελματικής ευθύνης και το Φ.Π.Α της εκδρομής

 

Δεν περιλαμβάνονται:

-Είσοδοι μουσείων, σπηλαίων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό. Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλήψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

-Φόρος Διαμονής που πληρώνεται ατομικά από τον πελάτη στο ξενοδοχείο.

*Την εκδρομή θα συνοδεύσει ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Τιμή συμμετοχής ανα επιβάτη 155€

ΔΕΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ + 60€

Διαφορά μονοκλίνου + 40€

**Ευθύνη για το πρόγραμμα έχει μόνο ο συνοδός αρχηγός της εκδρομής και έχει κάθε δικαίωμα να αλλάξει το πρόγραμμα χωρίς παράλειψη όμως, όταν αυτός το κρίνει σωστό για την καλύτερη ροή του προγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ

ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 20/09/20

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ 13/09/20

ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 02/09/20

© Copyright 2007 by Makarios Travel - Made With by ThinkBang