ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

4 Ημέρες

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Χριστούγεννα στη Βουδαπέστη

3/1/2019 Έως 6/1/19

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μαγευτικά Θεοφάνεια στις Παραδουνάβιες περιοχές

3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με ημιδιατροφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα

 Δράμα – Βουδαπέστη

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 04:30 για τα σύνορα . Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή περνώντας από Βουλγαρία και Βελιγράδι , φθάνουμε στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το μαργαριτάρι του Δούναβη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα

Βουδαπέστη – Περιήγηση πόλης

Στην ξενάγηση της πόλης θα δούμε την Πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, θα θαυμάσουμε τη λεωφόρο της Δημοκρατίας με τα καλοδιατηρημένα κτίρια και το ογκώδες σε ρυθμό Μπαρόκ Κοινοβούλιο. Έπειτα θα περάσουμε στη Βούδα από τη γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα  και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γινόταν οι στέψεις των βασιλέων. Από το λόφο του Γκέλερτ θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλλα. Τέλος θα κλείσουμε την επίσκεψη στο περίφημο νησί της Μαργαρίτας. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε τη βραδιά σας κάνοντας την πιο ρομαντική κρουαζιέρα στο Δούναβη.

3η Ημέρα

Βουδαπέστη – Παραδουνάβιες περιοχές Έστεργκομ

Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στα περίφημα παραδουνάβια χωριά της Ουγγαρίας. Στην εκδρομή μας κατά μήκος του Δούναβη θα επισκεφτούμε το γραφικό χωριό Αγ. Ανδρέας, τόπος πολλών φημισμένων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ, περίπατος στο χωριό και συνεχίζουμε για το Βίζενγκραντ, γενέτειρα του Καρλομάγνου. Έπειτα θα κάνουμε στάση στην πρώτη πρωτεύουσα των Ούγγρων, το Έστεργκομ, για να επισκεφτούμε τον τεράστιο καθεδρικό ναό όπου βρίσκεται ο θρησκευτικός θησαυρός των Ούγγρων και την πινακοθήκη. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Απόψε μπορείτε προαιρετικά να πάρετε μια γεύση από την τοπική παραδοσιακή κουζίνα παρέα με τα φημισμένα τσιγγάνικα βιολιά πίνοντας «αίμα του ταύρου» το πασίγνωστο κρασί της Ουγγαρίας.

4η Ημέρα

Βουδαπέστη – Δράμα

Νωρίς το πρωί παίρνουμε το πρόγευμα σε πακέτο και αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Περνώντας τα σύνορα και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό, φθάνουμε στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τέλος εκδρομής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στη Βουδαπέστη με ημιδιατροφή
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους , ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων

235€/ Άτομο

O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 3/1/2019

SOFIA BOROVETS BANSKO 24/12/2018

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 23/12/2018

ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ 23/12/2018

© Copyright 2007 by Makarios Travel - Made With by ThinkBang