ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΠΗΛΙΟ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ

Χριστούγεννα 2018 Μένουμε Ελλάδα

ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΠΗΛΙΟ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ

23/12/2018 To 26/12/18

Μαγευτική Χριστούγεννα στις ομορφιές της Ελλάδος

Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL 4* και δώρο το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν

…ξανα(ζήστε) το παραμύθι στο στο Μύλο των Ξωτικών, στη Θεία Γέννηση στη Φαρκαδόνα, στο πάρκο των Χριστουγέννων της Παυσιλυπούπολης, στα παραδοσιακά αρχοντικά  της Σιάτιστας, τα κατανυκτικά Μετέωρα, τη λίμνη Ταυρωπού και τις ομορφιές του  Πηλίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Μέρα

Αναχώρηση από τη στοά Επιμελητηρίου στις 07:00 Μέσω Θεσσαλονίκης, και με ενδιάμεσες στάσεις  καθοδόν, για καφέ και φαγητό ατομικά. Διέλευση από την κοιλάδα των Τεμπών.   Άφιξη στη Λάρισα. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και ελεύθερος χρόνος στις στολισμένες πλατείες της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα

Αμέσως μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ξεκινάμε για την Καρδίτσα. Ελεύθερος χρόνος στο πάρκο  των Χριστουγέννων στην Παυσιλυπούπολη  για καφέ. μέσα από μια εντυπωσιακή διαδρομή με πανέμορφα χωριά να στέκονται δίπλα. Άφιξη στην παραλία Λαμπερού. Γεύμα ατομικά (συνιστούμε πέστροφα ψητή). Άφιξη στα Τρίκαλα για επίσκεψη στο «Μύλο των Ξωτικών» για να διασκεδάσουμε σαν παιδιά ως αργά. Συνεχίζουμε στη Φαρκαδόνα, όπου θα δούμε σε ζωντανή θεατρική αναπαράσταση τη Θεία Γέννηση του Χριστού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα

Πρόγευμα και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στο μυθικό βουνό των Κενταύρων, το υπέροχο Πήλιο. Θα επισκεφθούμε τα χωριά του Πηλίου με πρώτη στάση για καφέ στο χωριό Μακρινίτσα, από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου, με καταπληκτική θέα στο Βόλο και το λιμάνι. Τα σπίτια δίπατα και τρίπατα όλα σκεπασμένα με τις χαρακτηριστικές πηλιορείτικες πλάκες και το ένα πίσω από το άλλο μοιάζουν να κρέμονται στην απότομη πλαγιά. Διέλευση από την Πορταριά. Στάση στην παραλία του Βόλου, στα ξακουστά «τσιπουράδικα»  για γεύμα ατομικά. Επιστροφή. στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ  Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν.  Διανυκτέρευση.

4η Μέρα

            Πρωινό και αναχώρηση για τα Μετέωρα, το σπάνιο αυτό γεωλογικό φαινόμενο, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του Ελληνικού Χριστιανισμού. Περιήγηση, προσκύνημα στη μονή Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια αναχώρηση. Άφιξη στα Σιάτιστα., την πόλη των Αρχοντικών, όπου και περιήγηση. Φαγητό ατομικά εκεί. Συνεχίζουμε την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.                   ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ                                               

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. *Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL 4* στην Λάρισα(Κέντρο) βαθμοί Booking 8,3 με  πρωινό σε μπουφέ. *Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό. *Περιηγήσεις που αναφέρονται. Το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών).. *  Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

179 €/ Άτομο

O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 3/1/2019

SOFIA BOROVETS BANSKO 24/12/2018

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 23/12/2018

ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ 23/12/2018

© Copyright 2007 by Makarios Travel - Made With by ThinkBang