3 ΗΜΕΡΕΣ

Πρωτοχρονιά στη σκιά των Μετεώρων! …και στο Μύλο των ξωτικώ στα Τρίκαλα!


31/12/2018 To 2/1/19

Μαγευτική Χριστούγεννα στις ομορφιές της Ελλάδος

Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ORFEAS 3* με πρωινό & δείπνο την Πρωτοχρονιά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Μέρα

το πρωί στις 05:00 η ώρα από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος). Δια μέσου Εγνατίας οδού, άφιξη στο γραφικό Μέτσοβο, ελεύθερος χρόνος για γεύμα ατομικά και γνωριμία με τον ιστορικό τόπο. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την όμορφη πόλη της Καλαμπάκας, που είναι χτισμένη στις ρίζες των βράχων των Μετεώρων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και να απολαύσουμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Συμμετοχή στο εορταστικό Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με μουσική DJ, για την υποδοχή της νέας χρονιάς 2018. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

2η Μέρα

Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό Περτούλι, μια πανέμορφη περιοχή της Ανατολικής Πίνδου, χτισμένη σε υψόμετρο 1200 μέτρων και συνεχίζουμε για την Ελάτη, γραφικό χωριό και σε υψόμετρο 950 μέτρων, χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στα γιορτινά Τρίκαλα και επίσκεψη με στον Μύλο των Ξωτικών όπου θα ζήσουμε έντονα το γιορτινό κλίμα. Επιστροφή στην Καλαμπάκα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα

Πρωινό, προετοιμασία για αναχώρηση. Επίσκεψη στο σπάνιο αυτό γεωλογικό φαινόμενο των Μετεώρων, καταφύγιο ερημιτών από το 12ο μ.Χ. αιώνα, όπου υψώνονται βράχοι, σχεδόν κάθετοι στη γη. Επίσκεψη στα μοναστήρια. Αναχώρηση για γνωριμία με την όμορφη πόλη των Γρεβενών και επιστροφή στην πόλη μας.                                

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:-Μεταφορές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με τουριστικό πούλμαν.

Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ORFEAS 3* .Πρωινό σε ενισχυμένο μπουφέ καθημερινά-αμερικανικού τύπου & δείπνο την Πρωτοχρονιά.-Έμπειρος συνοδός. – Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών). – Φ.Π.Α Εντός. -Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με πλούσιο μπουφέ και μουσική DJ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: – Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα!

170 €/ Άτομο

O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 3/1/2019

SOFIA BOROVETS BANSKO 24/12/2018

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 23/12/2018

ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ 23/12/2018

© Copyright 2007 by Makarios Travel - Made With by ThinkBang